Естествено ще споделя,дано свърши бързо да не се размотавам по сервизи.Испитвам ужас от пишман майстори,затова питах къде да отида.Аз съм от София.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето, 156 1.8 ТС
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от boikashushi Покажи съобщениеЕстествено ще споделя,дано свърши бързо да не се размотавам по сервизи.Испитвам ужас от пишман майстори,затова питах къде да отида.Аз съм от София.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Ура поравиха я в Ауто итлия до аерогарата.Беше датчика за оборотите.94лв+диагностика40лв+работа60лв,направих а ми някаква отстъпка и тотала беше 185.33.За това че мени оборотите тоест сама се форсира се оправи има много малко на милимунда се усеща но ми казаха да отида допълнително да ми изчистят всмукателен цилиндър с някакъв шпрей като части не се купували само разглобяването било много.Това е.аз съм доволна вече.Успех на всички.
Comment
-
Какъв е този датчик и къде се намира? Не трябва ли като ти е прецакан и оборотомера да не ти работи или да не отчита вярно оборотите?Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Доколкото мога да предположа по описанието и цените става дума за холския датчик - тоя с кафявата букса в горния десен край на входящите.....иначе самия той е под стартера......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
незнам къде се намира но проблемите ми бяха такива:много рядко на седмица веднъж можеше да се случи да не запали но с бутане палеше не ми светеше никаква лампа за грешка по таблото оборотите си отчитаха но колата сама си ги менеше от 300 до 2000.ще го снимам като свалена част и ще ви го кача,ако ви е от помощ когато го сменяха беше на крик и работиха по нея от долу.
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДоколкото мога да предположа по описанието и цените става дума за холския датчик - тоя с кафявата букса в горния десен край на входящите.....иначе самия той е под стартера......Иначе като чета и последното мнение и аз съм на тая мисъл
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
При мен беше същия проблем,но датчика съвсем беше заминал и палеше само рано сутри и то под въпрос.
Предполагам колата ти не пали,когато е загряла.
Датчика се прецакваше при студен старт и яко форсиране,поне така при мен беше.
На светофара ми играеха до 2 000 - 2 500 оборота и някои AMG 65 ми се смееха,щото си мислеха,че съм "streetracer"
Инак благодарности на БобоLast edited by Smeshnika; d.m.y г., 19:38.
Comment
Comment